9 tipp arra, hogyan éreztesd a férfivel a hiányodat
2017-08-09  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Találkoztál egy jóképű férfival, de nem tudod, hogy ténylegesen tetszel-e neki és fontos vagy-e a számára? Ha mindenképp meg akarod tudni, hogy tényleg fontos vagy-e számára, akkor mindenképp éreztetned kell vele a hiányodat. Ha pedig hiányozni fogsz neki, akkor mindenképp vágyat fog érezni arra, hogy minél gyakrabban beszéljen veled és minél gyakrabban keresse a társaságod. Egy dolog viszont fontos: ez a trükk csak akkor fog működni, ha a férfi tényleg tart hozzád és fontos vagy a számára. Íme 9 tipp arra, hogyan éreztesd a férfivel a hiányodat:

1. Köszönj el tőle mosolyogva!

Ha találkoztál vele, nagyon fontos az, hogy mosolyogva köszönj el tőle. A sikeres kapcsolatok azok, ahol a nő azt a látszatot kelti, hogy boldog és nem aggódik túlságosan a jövője miatt. Így nagyon egyszerű dolgod van, ha továbbra is azt szeretnéd, hogy érdeklődjön irántad: csókold meg, öleld át és mosolyogj.

2. Légy titokzatos!

Nem tanácsos az, hogy már az első randi során túl sokat elárulj magadról. Légy egy kicsit titokzatos! Ez arra fogja késztetni a férfit, hogy megfogalmazzon pár kérdést veled kapcsolatban és emiatt újból vágyni fog veled találkozni. Ha a múltaddal kapcsolatban tesz fel neked kérdéseket, légy visszafogottabb, de ugyanakkor ne utasítsd el őt teljesen. Úgy is elmondhatsz neki egyes tapasztalatokat, ha nem részletezed azokat túlságosan.

3. Mesélj neki azokról a dolgokról, amiket szeretsz csinálni!

Ha azt szeretnéd, hogy a férfi érezze a hiányodat, mesélj neki a hobbijaidról és azokról a dolgokról, amiket szeretsz csinálni. Fontos, ha tudja azt, hogy érdekes életviteled van, hogy szeretsz szórakozni és, hogy nagyon sok barátod van. A férfiak többsége az olyan nőkhöz vonzódik, akiknek mindig van valami mesélnivalójuk. Sőt, minél pozitívabb a dolgokhoz való hozzáállásod, annál vonzóbb leszel a férfiak szemében.

4. Ne feledd a szexet!

Ha már több ideje vagy együtt egy férfival, akkor tudnod kell, hogy a férfiaknak a szex is nagyon fontos helyet tölt be az életükben, így ha egy komoly párkapcsolatot szeretnél, mindenképp tégy róla, hogy jó legyél az ágyban, így a férfi biztosan bolondulásig beléd fog szeretni.

5. Tedd őt féltékennyé!

Egy kis féltékenység nem árt, főleg ha még a párkapcsolat legelején vagytok. Tégy úgy, mintha érdekelne egy másik férfi is, így azt fogja érezni, hogy elveszíthet. Nem kell túlzásba vinni ezt a színjátékot, csak épp annyira, hogy felkeltsd benne az irántad való vágyat és, hogy arra késztesd, hogy még jobban kívánjon veled lenni.

6. Mutasd meg neki, mit veszíthet!

Ha a párkapcsolat elején vagytok, de azt szeretnéd, hogy az imádott férfi örökre a tiéd lehessen, nagyon fontos az, hogy megmutasd neki, mit veszíthet, ha elhagyna téged. Mutasd meg neki a vicces énedet, bizonyítsd be neki, hogy tudsz szórakozni, mesélj neki a hobbijaidról, légy egy kicsit bevállalósabb a hálószobában, vagy lepd meg őt olyan gesztusokkal, amire nem számít.

7. Ne siesd el a dolgokat!

Arra szeretnéd rávenni a férfit, hogy érezze a hiányodat? Ne siesd el a válaszadást az általa küldött üzenetekre és ne fogadj el minden meghívást a randikra. Érezd jól magad a barátnőiddel, nézd meg a kedvenc sorozatodat vagy keress magadnak olyan elfoglaltságot, amivel elterelheted a gondolataidat róla. Ha hagysz neki egy kis időt, amikor nem tudja, mi történik veled, sokkal jobban fogja növelni az irántad való vágyát.

8. Ne add neki mindened!

Azt szeretnéd, hogy hosszú párkapcsolatod legyen? Ne adj meg mindent a férfinak egyből. Nagyon fontos, ha hagyod, hogy vágyjon arra, hogy találkozzatok, vagy, hogy újabb történeteket tudjon meg rólad. Mindig tartogass valami újdonságot számára, amit a következő randitok alkalmával mesélhetsz el neki.

9. Légy közömbös!

Egy férfi sokkal könnyebben fog játszani az érzelmeiddel, ha azt látja, hogy minden cselekedetével érzelmileg hatni tud rád. Ezért nagyon fontos az, ha igyekszel közömbös maradni. Ez nem azt jelenti, hogy hidegen viselkedsz vele vagy eltávolodsz tőle, elegendő csupán az, ha elkerülöd az összes érzelmed kinyilvánítását iránta.

Szólj hozzá