8 dolog, amit egy érett nő nem tesz egy párkapcsolatban
2018-03-27  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Te is kinőtted már a tini kort, de mégis úgy érzed, néha úgy viselkedsz a párkapcsolatban, mint egy tini? Úgy érzed, változtatnod kell valamin, mert már több partneredtől megkaptad azt, hogy nem vagy elég érett még egy párkapcsolathoz? Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a nyolc dolgot, amit egy érett nő soha nem tesz meg egy párkapcsolatban.

1. Nem mondja meg a párjának, hogy hogyan cselekedjen!

Egy érett nő mindig megmondja a véleményét és néha tanácsokat is ad a párjának, de nem kötelezi arra a párját, hogy mindenképp úgy cselekedjen, ahogyan ő diktálja. Az érett nő megérti azt, hogy mindenki szabad arra, hogy úgy élje az életét, ahogyan szeretné, a saját szabályai szerint, és nem érvényesíti minden áron a saját nézőpontját és akaratát. Ha pedig a párja nem hallgat rá, nem sértődik meg és nem lesz ideges miatta.

2. Nincs szüksége bizonygatásokra!

Egy érett nő magabiztos, ismeri a saját értékeit és nincs szüksége arra, hogy minden nap elmondják neki azt, hogy mennyire fontos személy. Egyedi személyisége van, és nem változik meg senki kérésére, még a szerelme kedvéért sem.

3. Nem hanyagolja el magát!

Fiatalabb korban gyakran hallunk olyan tanácsokat, hogy mások szükségleteit helyezzük a sajátjaink elé, mert így lehetünk igazán boldogok. Ez szépen hangzik, azonban egy érett nő tudja azt, hogy az ilyen típusú hozzáállás nagyon fárasztó tud lenni. Egy érett nő mindent megtesz azért, hogy boldognak érezze magát és kielégítse a saját szükségleteit, mert tudja, hogy azzal, hogy ő boldog, a körülötte lévőket is boldoggá tudja majd tenni.

4. Nem veszíti el a türelmét!

Egy tapasztalatlan fiatal könnyen elveszti a türelmét, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt ő szerette volna, azonban egy érett nő okosan tudja kezelni az ilyen szituációkat és elegánsan fog viselkedni a feszült helyzetekben is. Egy érett nő tudatában van annak, hogy senki nem tudja elolvasni a gondolatait, és senki sem fog rájönni arra, hogy mi zavarja őt mindaddig, míg azt szavakban ki nem mondja. Az érett nő kimondja, hogy mi nyomja a lelkét és ezáltal meg tudja beszélni és meg tudja oldani a problémákat.

5. Nem kér mindenben segítséget!

Egy érett nő magabiztos, erős és nincs szüksége segítségre minden helyzetben. Senki nem mondja azt, hogy nem fordulhatsz a párodhoz akkor, amikor segítségre van szükséged, azonban nem kérheted a párod arra, hogy minden lépésedet felügyelje és melletted legyen bármit is teszel.

6. Nem hagyja figyelmen kívül a belső szépségének a fejlesztését!

A külső szépség fontos, azonban egy érett nő soha nem hanyagolja el a belső szépségét sem. Igyekszik tájékozottnak lenni, olvas, megvizsgálja önmagát és olyan dolgokat is megtesz, melyek segítik őt abban, hogy a legjobbat tudja kihozni magából.

7. Nem veti meg a humort!

Egy érett nőnek van humora és nem sértődik meg minden kis semmiségen. Megérti a jó vicceket és van öniróniája is.

8. Nem hagyja, hogy támogassák!

Egy érett nőnek nincs szüksége egy olyan személyre, aki támogassa őt, vagy aki vezesse őt az életben, mert ő saját magát tudja irányítani. Az érett nő mindig tudja, hogy mi a dolga, és ha valakit elfogad társként maga mellé, azt azért teszi, mert szerelmes belé, és mert jól érzi magát az adott személy társaságában, nem pedig azért, mert szüksége van rá.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.