7 jel, hogy szerelmed nem áll még készen egy komoly kapcsolatra
2017-06-01  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Téged kivéve, mindenki tudja már körülötted, hogy szerelmed nem áll még készen egy új kapcsolatra? Mindezek ellenére pedig folyton azt hallod tőle, hogy nagyon is készen áll egy komoly kapcsolatra? Miből jössz rá arra, hogy a párod nem áll még készen egy komoly, hosszú távú párkapcsolatra? Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a hét leggyakoribb jelet, amely lebuktatja őt.

1. Nem tetszenek neki a „hivatalos megnevezések”

Lehet, hogy imád és minden percét veled szeretné tölteni, de mégis, amikor együtt mentek el valahova, mégsem barátnőjeként vagy szerelmeként mutat be, hanem csak egy sima ismerősként? Találkoztál már hasonló helyzettel? Ez is az egyik jele annak, hogy szerelmed nem áll még készen egy komoly kapcsolatra. Ezek csak egyszerű szavak, azonban olyan szavak, melyeknek komoly jelentése is van. Ha kerüli a hivatalos megnevezéseket, itt az ideje, hogy keress magadnak valaki mást. Az ilyen férfi nem tudja, mit akar és bizonytalanságokkal fogja megtölteni az életed. Szükséged van erre?

2. Nemrég szakított az exével

Lehet, hogy már túltette magát a szakításon, ha az előző kapcsolatának érzelmileg már jóval a szakítás előtt vége lett. Azonban ha nemrég még dúlt közöttük a szerelem és a szakítás hirtelen következett be, nem valószínű, hogy túltette már magát az exén. Neked bizonyára egy olyan férfira van szükséged, aki tudja, mit jelent a szerelem, és nem egy olyanra, aki téged használ azért, hogy begyógyítsa a régi szerelmi sebeit. Ha mégis esélyt szeretnél adni neki, vedd lazán a kapcsolatot és semmit sem erőltess.

3. Újdonsült apa

Pár hónapja gyereke született? A gyerekének 100%-os figyelemre van szüksége az apja részéről, így természetes az, ha folyamatosan részt vesz az életében, így rád nem sok ideje maradna. És ha rendes ember, akkor így is tenne. Ott maradna a gyermeke mellett, és nem új párkapcsolatokban keresné a boldogságot.

4. Nincs egy stabil munkahelye és az anyagiakkal sem áll a legfényesebben

Nyilvánvaló az, hogy egy olyan férfi, aki anyagilag nincs még felkészülve egy komoly párkapcsolatra, nem fogja pár nap, vagy pár hónap alatt rendbe tenni a pénzügyeit, nem fog egyik napról a másikra egy stabil munkahelyet találni, és ezzel együtt nem fogja minden figyelmét az új párkapcsolatára fordítani. Hacsak nem egy Superman. Ha nem szeretnél egy újabb felelősség lenni a listáján, akkor hagyd, hogy előbb tegye rendbe a dolgait.

5. Az anyja irányítja

Nagyon jó az, ha egy olyan férfival hoz össze a sors, aki tiszteli a szüleit, azonban a szeretet és tisztelet és az „anya pici fia” között azért van egy kis különbség. A szerelmed nem áll készen egy komoly kapcsolatra, ha az anyja irányítja az élete minden részletét. Az ilyen férfinek van már egy nő az életében, az anyja, így soha nem fogja másra bízni magát. Ha ilyen férfivel találkozol, fuss, amíg jól van dolgod!

6. Hihetetlenül féltékeny

Egy kis féltékenykedés vagy egy kis féltékenységi krízis még belefér, de ha szerelmed indokolatlanul féltékeny, képes veszekedni veled és megmagyarázhatatlan féltékenységi rohamok törnek rá, ez is annak a jele, hogy szerelmed nem áll még készen egy komoly kapcsolatra. Hogy miért? Mert egy agresszív féltékenységi roham azt is jelezheti, hogy párodnak komoly problémái vannak az érzelmei megfékezésében, és az életed minden részletét felügyelet alatt szeretné tartani. Ne engedd, hogy ő irányítsa az életed!

7. Majdnem semmit nem tud rólad

Ha szerelmed nem tud rólad alapvető dolgokat, akkor még nem áll készen egy komoly kapcsolatra. Ha nem ismeri a jó és rossz tulajdonságaidat, nem lehetsz biztos abban, hogy meg fog maradni melletted, nem tudhatod, hogy el fogja-e fogadni azon rossz tulajdonságaidat is, melyekről még nem tud. Először beszélgessetek el komolyan és őszintén egymással, és utána döntsétek el, hogy folytatjátok-e, komoly kapcsolatot alakítotok ki vagy sem.

Szólj hozzá