7 hasznos tipp, ha hosszabb ideje nem kerestél társat
2017-12-27  /  Szerző:   /  Egyéb, Randi  /  Nincs hozzászólás

Megmutatjuk, hogyan szállj vissza a nyeregbe

Távol maradtál egy ideig a társkeresés világától? Úgy érzed nehéz az újrakezdés vagy sokat csalódtál már az emberekben? Adunk néhány tanácsot, hogy sikeresebb legyél, ha újra kedvet kapsz az ismerkedéshez.

  1. Próbálj ki új webhelyeket

Ha már unod a régi oldalak ismerős arcait, mi is lehetne jobb újrakezdés annál, hogy új oldalakra kalandozz. Csatlakozz egy addig számodra ismeretlen portálhoz és ismerkedj.

  1. Próbálj ki egy fizetős webhelyet

Sokan húzódoznak attól, hogy fizessenek a társkeresésért, ám sok esetben ez is egyszűrő lehet a tagok szándékainak komolyságát illetően.

  1. Tudd, hogy mit akarsz

Az is lehet az egyik oka a sikertelen társkeresésnek, hogy nem vagyunk tisztába vele kit is keresünk. Ennek következtében nem csak rossz embereket választunk ki magunk számára, de elengedjük azokat, akivel sikerülhetett volna. Ha nem tudod mit is szeretnél pontosan nehéz dolgod lesz, érdemes letisztáznod magadban érzéseidet mielőtt belevágsz.

  1. Nem kell elkapkodni

Mi ez a rohanás? Nem kell mindent azonnal elintézni, hagy időt, hogy körültekintően dönthess. Ne mondj rögtön igent egy randira, ha nem érzed jónak az időzítést, abból általában semmi jó nem sül ki.

  1. Kérj segítséget barátaidtól

Hidd el nem kell emiatt kellemetlenül érezned magad, sokan találnak így párra. Ismerőseid biztos tudnak ajánlani egy esélyes jelöltet, aki hozzád illene. Ez javítja az első randi sikerességének az esélyét is, van közös pontotok nem kell feszélyezve éreznetek magatokat.

  1. Gyakorold a csábítás művészetét

A sikeres társkeresés kulcsa gyakran a jó flörtölés. Ha úgy csinálod, mint egy profi minden esélyed meg lesz a sikerre. Előfordulhat, hogy rég óta nem vetettél be ehhez hasonló praktikákat és kicsit berozsdásodtál, akkor a nagy nap előtt érdemes gyakorolnod. Ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket és fejleszd tudásod, sok oldalon adnak tanácsot ebben a témában, meríts ötleteket.

  1. Mozdulj ki a barátokkal

Most, hogy készen állsz, itt az ideje, hogy feltérképezd a megfelelő helyeket az ismerősökkel. Viselheted a legszexisebb darabjaidat, amiben ellenállhatatlan és magabiztos vagy. Még ha nem is találkozol elsőre az igazival, akkor is megérte, hogy kimozdultál és jól érezted magad.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.