7 figyelmeztető jel, hogy a párod meg fog csalni
2018-05-18  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Sokszor halljuk azt, hogy a nőknek van egy hatodik érzékük is. Míg egyesek ösztönszerűen képesek ráérezni bizonyos eseményekre, addig mások nem tulajdonítanak nagy jelentőséget ezeknek az érzéseknek. Ha te is azt érzed, hogy a párod meg fog csalni, akkor valószínű jól érzed, azonban nem árt, ha mégis megismered azt a 7 leggyakoribb figyelmeztető jelet, mely megmutatja azt, hogy a párod meg fog csalni.

1. Rejtegeti a telefonját

Ha megkéred a párod, hogy használhasd a telefonját, mert a tiéd lemerült, ő pedig úgy viselkedik, mintha azt kérted volna, hogy a fogkeféjét használd, figyelmeztető jel kellene, hogy legyen.

2. Megváltoztatja a rutinját anélkül, hogy bármilyen komolyabb indoka lenne rá

Ha a párod egy órával hamarabb megy el dolgozni, vagy ha egy órával később jön haza, akkor elkezdhetsz gyanakodni, hogy valami nincs rendben a kapcsolatotokban.

3. A barátai figyelmen kívül hagynak

Ha a párod barátai nem néznek a szemedbe, vagy messzire elkerülnek, holott régebben ez nem volt jellemző rájuk, ez azt jelenti, hogy a párodat próbálják megvédeni a lebukástól.

4. Új barátja van

Bár nem ismered, a párod mégis nagyon sok időt tölt egy ismeretlen barát társaságában. De vajon ki az a titokzatos barát és miért nem mutatja be neked is?

5. Többet foglalkozik a megjelenésével

Párod folyton azt hangoztatja, hogy meghízott? Sok új ruhát vásárol magának, melyeket nem látod, hogy hordana? Ez esetben valami biztosan nincs rendben.

6. Azzal vádol, hogy féltékeny vagy

Párod nagyobb szabadságot kér tőled és vitatkozni kezd akkor, amikor megkérdezed, hogy milyen volt a napja?

7. Már nem tölt veled időt

Ha te a hálószobában vagy, ő a nappaliban ül? Ha te a konyhában vagy, ő a hálószobában van? Ez is egyértelmű jele annak, hogy nem szereti a veled töltött időt és egyértelműen kerül téged.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.