7 dolog, amit szexinek tartanak egy nőben a férfiak
2017-05-31  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Milyen tulajdonságokat tartanak szexinek a nőkben a férfiak? Ha rögtön azt mondanád, hogy a férfiak számára csak a külső számít, nos, tudd meg, hogy tévednél. Persze, egy szép arcnak, egy hosszú göndör hajnak vagy egy szépen kidolgozott testnek ők sem tudnak ellenállni, azonban ha hosszú távú kapcsolatban gondolkodnak, nem a nő külseje lesz az, ami megfogja majd őket. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a 7 tulajdonságot, amit a legszexibbnek tartanak egy nőben a férfiak. Lássuk, melyek ezek!

1. Jóság

A jóság az első olyan tulajdonság, amit a férfiak megemlítenek, amikor arról vallanak, hogy mit találnak szexinek egy nőben. A tisztelettudó, jóságos, segítőkész magatartásra utaló kis gesztusok nagyon fontosak a férfiak számára.

2. Bátorság a kezdeményezéshez

A férfiakat nagyon vonzzák a bátor nők. A testbeszéd, a mosoly, a szemkontaktus mind olyan jelek, melyekkel kifejezheted a férfi iránti vonzódásodat. És azzal, hogy ezeket mersz is kimutatni felé, a férfi még vonzóbbnak fog tartani amiatt, hogy van merszed megtenni első lépést.

3. Optimizmus

Egy pozitív gondolkodású nő minden bizonnyal nagyon vonzó a férfiak szemében. Egy optimista, vidám természetű nő nagyon könnyen el tudja csábítani a férfiakat. Hosszútávon az optimizmus a fizikai vonzalommal és a szerelemmel van asszociálva.

4. Őszinteség

A férfiak általában sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítanak az őszinteségnek, mint a nők, és sokkal határozottabban vetnek véget egy olyan párkapcsolatnak, ahol megcsalásra került sor. Úgyhogy nőtársaim, legyetek őszinték!

5. Konfliktuskezelés felnőtt módra

Természetes az, hogy mindenki egy tökéletes párkapcsolatban szeretne élni, azonban minden kapcsolatban előbb vagy utóbb megjelennek a viták és veszekedések is. Van pár olyan konfliktus típus is, ami szakításhoz vezet: kritizáló veszekedés, védekező veszekedés, megvető veszekedés és az olyan veszekedés, amikor a partner visszautasítja az együttműködést, a nyitottságot. Lehet, hogy nem is gondoltál eddig erre, de hidd el, a férfiaknak nagyon is számít az, ahogyan a nők veszekednek. Amikor veszekedésre kerül a sor, mindig emlékeztesd magad arra, hogy ti szeretitek egymást és semmi értelme megbántani a másikat. Végülis mindkettőtöknek az a célja, hogy együtt legyetek.

6. Egyedi dolgok iránti érdeklődés

Az egyedi hobbik és az érdekes szenvedélyek nagyon vonzóvá tudnak tenni egy nőt a férfiak számára. Igen, a 90-60-90 cm-es arányos alkat is fontos, azonban a latin táncok iránti szenvedélyed is plusz pontot jelent a férfiak szemében.

7. Az idő fontossága

Természetes az, hogy ha egy férfi szerelmes beléd, minden percét veled szeretné tölteni. De ha igazán szeret, akkor megérti azt is, hogy szeretnél egy kis „én” időt is. Mit tartanak szexinek a férfiak a nőkben? A függetlenséget, de ugyanakkor azt a képességet is, hogy értékeljék a kettesben töltött pillanatokat is.

Szólj hozzá