6 típus akikkel jobb ha nem randizol
2017-12-07  /  Szerző:   /  Egyéb, Randi  /  Nincs hozzászólás

Segítünk, hogy jó partnert válassz

Nehéz a viselkedési formák alapján bekategorizálni az embereket, de szeretnénk néhány tippet adni nektek, hogy milyen esetben érdemes búcsút venni az újdonsült partnertől.

1. A telefonos

Ha azt tapasztalod, már az első pár randin, hogy egyfolytában a telefonján lóg gyorsan hagyj fel a folytatással, mert az a srác, akit csak ennyire érdekelsz, nem érdemel meg téged.

2. A viccmester

Az a partner sem túl jó választás, aki egyfolytában a viccelődik megjelenéseden vagy akár életed fontosabb állomásain és folyton azt hallod tőle, hogy „ez csak egy vicc, nem kell mindjárt megsértődni’’. Persze nem azt mondom, hogy nincs helye soha egy kis játékos csipkelődésnek, de ha ez arra irányul, hogy Téged megváltoztasson, azonnal menekülj.

3. A gyúrós

Szinte csak olyan kép van a telefonjában, ahol éppen edz? Gondolkodj el rajta jut-e rád is ideje. Azért ne tekints a sportra ősellenségként, de ha a leendőbelid viselkedése nem cáfol rá a képekre, lépj tovább.

4. A félig-meddig házas

Jelenleg is házas vagy épp a válásközepén tart? Biztos vagy benne, hogy szeretnél belekerülni egy ilyen bonyolult kapcsolatba? Persze tisztelet a kivételnek, akadhat olyan is, aki nem csak hiteget és valóban olyan élethelyzetbe került, hogy nincs már esély rá, hogy rendbe hozza kapcsolatát. Azért vizsgáld meg alaposan a körülményeket, mielőtt döntessz.

5. Az „összes exem bolond” típus

Jól gondold meg, hogy ezzel a típussal folytatod-e a találkozgatást, nehogy veled bővüljön a lista. Ne feledd, senki sem tökéletes, az az ember, aki mindig csak másban látja a hibát, előbb ismerje meg Önmagát, mielőtt újra kapcsolatba kezd.

6. A rejtegető

Ha partnered kerüli, hogy bemutasson téged a családjának vagy barátainak és már-már szabályszerűen rejteget Téged, ott valami gyanús dolog lehet a háttérben. Ha úgy érzed, szégyell, inkább lépj tovább és keress olyat, aki büszke rád.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.