6 ok, ami miatt a férfiak szeretik a visszahúzódó nőket
2018-05-07  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Te is visszahúzódó és szégyenlős típus vagy? Azt gondolod, hogy téged soha nem fog észrevenni az a jóképű férfi, akit már titokban figyelsz egy ideje? Bár a férfiak ízlése különbözik, bátorítunk, hogy mégse keseredj el, hiszen a visszahúzódó, szégyenlős nőknek is ugyanannyi esélye van a férfiaknál, mint azoknak, akik könnyen a középpontba kerülnek. A férfiakat igenis vonzzák az introvertált nők, akik visszahúzódóbbak a beszélgetésekben, és akik nem árulnak el egyből túl sok mindent a személyes életükről. Alábbi cikkünkben felsoroljuk, hogy miért tetszenek a férfiaknak a visszahúzódó, szégyenlős nők.

1. A visszahúzódó nők nagyon titokzatosak

A visszahúzódó nők nagyon titokzatosak pont azért, mert nem szokásuk túl sok részletet elárulni a magánéletükről. Sok beszélgetésben nem vesznek részt, és mindig visszahúzódóbbak akkor is, amikor randira hívják őket. Nem tűnnek ki a baráti társaságból, nem rendeznek nyilvános féltékenységi jeleneteket és nem beszélnek fölöslegesen. Emiatt a titokzatos nők valódi rejtélyt jelentenek a férfiak számára.

2. A visszahúzódó nők távolságtartóak

A visszahúzódó nők néha nagyon távolságtartóaknak tűnnek, ezért nagyon sokszor arrogánsnak gondolják őket. A férfiak szeretik meghódítani a nőket, így mindent megtesznek azért, hogy felfedjék a visszahúzódó nők titkait és elcsábítsák őket.

3. A visszahúzódó nők nagyon nőiesek

A férfiakat a nőies, kecses, érzéki és titokzatos nők vonzzák, akik nem tűnnek ki a tömegből a harsány viselkedésükkel, és akik tudják, hogy mikor van itt az ideje annak, hogy visszahúzódjanak a beszélgetésekből. A visszahúzódó nők azok, akik nem tűnnek ki a tömegből, de egy klasszikus, lezser, de mégis nőies stílust képviselnek, mellyel mindig felkeltik a férfiak érdeklődését.

4. A visszahúzódó nőknél elsőbbséget élvez a párkapcsolat

A visszahúzódó nőknek nagyon fontos a párkapcsolat. A nagy baráti társasággal rendelkező, vagy a nagy társasági életet élő nőktől eltérően, a visszahúzódó nőknek jóval több idejük van saját magukra és a párkapcsolatukra, így sokkal több időt tudnak szentelni a kettesben töltött pillanatoknak is.

5. A visszahúzódó nők mágnesként vonzzák a férfiakat

Manapság a visszahúzódó nők ritkaságnak számítanak, éppen ezért sokkal jobban értékelik őket és sokkal nagyobb sikernek örvendenek a férfiak körében. A férfiak azt szeretik, ha a párjuk különleges és mindenben csak rájuk figyel. A férfiaknak nem tetszenek azok a nők, akiknek nagyon zsúfolt a közösségi élete, és akiknek nagyon sok férfi barátjuk van.

6. A visszahúzódó nők tökéletesek egy komoly kapcsolatra

Miért tökéletesek a visszahúzódó nők egy komoly párkapcsolatra? Azért, mert ők nem fognak késztetést érezni az iránt, hogy más férfiakkal is kibeszéljék a problémáikat, nem fognak megpróbálkozni kitűnni a tömegből, és nem fognak késő estig a barátnőikkel a városban csatangolni. Ráadásul nem fogják megfogadni a barátaik tanácsát sem akkor, amikor azt javasolják nekik, hogy nyíltabban viselkedjenek és barátkozzanak többet a férfi barátaikkal is.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.