6 jel, hogy tényleg szerelmes vagy
2017-12-22  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Illúzió vagy szerelem? Tudd meg az igazat.

A szerelem az egyik legjobb érzés a világon, de honnan tudjuk, hogy érzéseink valósak-e vagy csak egy fellángolásról beszélünk? Cikkünk segít, hogy letisztázd magadban érzelmeidet.

  1. Sokat beszélsz róla

Persze most tiltakozol, de kiről is mesélsz órák hosszat a barátaidnak? Hát persze, hogy róla, ráadásul anélkül, hogy ezt észrevennéd. Ha az ember igazán szerelmes, természetes, hogy folyton a másik jár az eszében és szívesen mesél róla másoknak.

  1. Hajlandó vagy érte változni és változtatni

Ez az egyik legnagyobb dolog, amire a szerelmes képes, amikor annyira szeretsz valakit, hogy kész vagy miatta felrúgni az eddigi életedet, képes vagy áldozatokat hozni amásikért. Hidd el ezek igazi mély érzelmek.

  1. Nem tudsz haragudni rá

Néha még a jóképű herceg vagy a szépséges királylány is bosszantóvá válhat, de ha ilyenkor is könnyedén elviseled a másikat, azt igazán jelnek veheted, érzéseid nem csupán illúziók. Ha szerelmes vagy a másikat mindig egy kicsit jobbnak látod és bizonyos dolgokat elnézel neki.

  1. Minden rá emlékeztet

Ha nem szeretnéd, nem járna folyton ő az eszedben. Elég, ha csak az utcán sétálsz és máris rá gondolsz, eszel egy ételt vagy hallasz egy zeneszámot amiről rögtön ő jut az eszedbe. Ez alapján nem kérdés mit érzel.

  1. Azonnal megosztanád vele élményeidet

Történjen a nap folyamán bármi említésre méltó, azonnal vele szeretnéd megosztani. Előfordulhat az is, hogy bizonyos dolgokról eszedbe jut, hogy ez neki is mennyire tetszene. Ez a viselkedés legtöbbször akkor fordul elő, ha beleszerettél a másikba.

  1. Érzelmi hullámvasúton utazol

Amikor nem beszéltek úgy érzed értelmetlen az életed és azis megfordult a fejedben, hogy már nem szeret, de ahogy jelentkezik azonnal elszáll minden rossz érzésed és a fellegekben jársz, hát mi ez ha nem szerelem.

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.