5 tipp, hogyan szelídíts meg egy „rosszfiút”
2018-03-14  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Te is beleszerettél egy „rosszfiúba”? Bármit teszel is, mindig a rosszfiúkba leszel szerelmes, egyszerűen bevonzod őket? Ha hiszed, ha nem, a nők többségét a „rosszfiúk” vonzzák, azonban nagyon sokszor ezek a férfiak azok, akik megsebzik a szívüket. Alábbi cikkünkben adunk 5 tippet arra, hogyan szelídíts meg egy „rosszfiút”, hogy ne okozzon csalódást az életedben.

1. Légy független!

Egy „rosszfiú” függetlenség után epekedik, és abban a pillanatban kilép a párkapcsolatból, amikor fojtogatva érzi magát. Ha fel szeretnéd kelteni egy „rosszfiú” figyelmét, próbálj meg nem mindig elérhető lenni a számára, és mutasd meg neki, hogy van egy önálló életed is, és nagyon jól elvagy az ő figyelme nélkül is. A „rosszfiúk” megszokják azt, hogy a nők csak dicsérik őket, és az ő szükségleteiket fontosabbnak tartják a sajátjaiknál. Egy „rosszfiúnak” mutasd meg, hogy te más vagy, mint a többi nő, így biztosan felkelted majd az érdeklődését és izgalmasabb leszel számára.

2. Légy magabiztos!

Senki sem szeretne egy bosszantó nőszemélyt maga mellé, viszont ha biztos vagy egy dologban, ne hagyd, hogy meggyőzzön csak amiatt, mert ezzel sem szeretnéd megbántani őt. Minden vita során hozz föl logikus érveket és ne engedd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak. Mutasd meg neki, hogy te egy olyan nő vagy, aki tudja, mit szeretne.

3. Tanulj meg divatosan öltözködni!

Tudjuk, hogy a belső az, ami igazán számít, de ha azt szeretnéd, hogy egy „rosszfiú” komolyan vegyen, akkor tanulj meg stílusosan öltözködni. Még ha amiatt is tetszel neki, mert intelligens vagy, ne feledd, hogy neki fontos az imidzse, és addig nem fog bemutatni téged a barátainak, míg a gardróbod a nagyanyjáéhoz hasonló. Inspirálódj divat blogokról, olvass divattal kapcsolatos magazinokat, gyűjts jópofa öltözködési tippeket, és figyelj oda jobban arra, hogy hogyan lépsz ki az utcára.

4. Maradj egy rejtély!

Gondolkodtál már azon, hogy miért is tetszenek neked annyira a „rosszfiúk”? Lehet amiatt, mert a „rosszfiúk” spontánul viselkednek, kiszámíthatatlanok, titokzatosak, lenyűgözőek, és mert soha nem tudhatod, hogy éppen mi jár az eszükben? Ha téged is elvarázsolnak az ilyen férfiak, bizonyosodj meg arról is, hogy te is hasonló tulajdonságokkal tudod elvarázsolni őt. Ne mesélj el mindent magadról, és ne légy mindig a közelében. Próbálj meg egy kis rejtélyt tartani, és mutasd meg neki, hogy mindig felfedezhet új dolgokat benned.

5. Ne mutasd ki azt, hogy lenyűgözve érzed magad!

A „rosszfiúk” általában nagyon jó véleménnyel vannak saját magukról és azt gondolják, hogy minden nőt le tudnak nyűgözni. Próbálj meg nem mindent elhinni, amit mondd neked, és ne viselkedj úgy, mintha soha nem találkoztál volna egy hozzá hasonlóval. Bár úgy tűnik, hogy ezek a játszmák megakadályoznak majd téged abban, hogy közelebb kerülj egy ilyen férfihez, a dolgok nem pontosan így fognak történni. Ha megmutatod neki, hogy nem ő a világ közepe, akkor biztosan magához tér, és megpróbál majd mindent megtenni azért, hogy a párkapcsolatotok jól működjön.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.