5 férfitípus, akivel nem tudsz párkapcsolatot kialakítani, de akiket mégis megtartasz az életedben
2017-11-13  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Sok olyan férfitípus létezik, akivel nem tudsz komoly párkapcsolatot kialakítani, de mégis megtartod őket az életedben, még akkor is, ha ez megakadályoz téged abban, hogy új férfiakat ismerj meg? Alábbi cikkünkben ezeket a férfitípusokat fogjuk bemutatni, így még időben fel fogod ismerni őket.

1. Az exed, akibe még mindig szerelmes vagy

Nem számít az, hogy az első vagy a huszadik, mindig nehéz hirtelen szakítani egy olyan emberrel, akivel megosztottad az életed. Rögtön szakítás után semmiképp sem jó arról beszélned neki, hogy még mindig szereted.

2. Az, aki nem szeretne komoly kapcsolatot

Egy másik férfitípus, akivel nem tudsz párkapcsolatot kialakítani, de mégis ragaszkodsz hozzá, az a férfitípus, aki nyíltan kijelenti neked, hogy nem szeretne komoly kapcsolatot. Nem szeretne elveszíteni téged, de azt sem tudja biztosítani neked, amire igazán szükséged lenne egy párkapcsolatban. A természetes dolog ebben az esetben az lenne, hogy ne állj többet szóba vele, ez azonban nem megy ennyire könnyen, hiszen ha nem is tudja megadni neked mindazt, amire vágysz, mégis megtartod őt az életedben.

3. Az, akit azért tartasz meg, hogy bókoljon neked

Ez egy olyan férfitípus, aki mindig a rendelkezésedre áll, aki mindig válaszol az üzeneteidre, mindig közös programokat ajánl neked, és mindig érdeklődik irántad. Így ha bármikor egyedül érzed magad, mindig ő lesz az, akit felhívsz. Ha továbbra is így folytatjátok, ez nem lesz jó se neki, se neked. Ettől csak egy átmeneti kényelmi érzeted lesz, ami azonban nem valós.

4. Az, akivel időnként szexuális kapcsolatokba keveredsz

Azokkal a férfitípusokkal is nehéz véglegesen szakítanod, akivel nem tudsz egy normális párkapcsolatot kialakítani, de mégis szeretsz velük néha hancúrozni. Minden szórakozással kezdődik, neked nem tetszik az, hogy nem tudsz egy normális párkapcsolatot kialakítani vele, neki pedig nem te vagy a zsánere, azonban a szex jól működik kettőtök között, így nem szakítasz vele véglegesen, és megtartod őt az életedben.

5. Az, akivel állandóan szakítasz és kibékülsz

Van az életedben egy olyan férfi, akivel folyamatosan találkozgatsz, akinek elmeséled azt, hogy mennyire szeretnél egy párkapcsolatot, de akivel soha nem juttok közös nevezőre? Néha szakítani szeretnél vele, néha pedig újból vele szeretnél lenni? Nem állsz komoly kapcsolatban vele, de nem is vagy szingli? Van valami az adott férfiban, ami nem enged kiszabadulni ebből az ördögi körből? Valószínű van valami oka annak, hogy nem sikerül kialakítanotok egy komoly kapcsolatot, de mégsem tudsz szakítani vele és tovább lépni, így újból és újból újrakezditek, és mégsem juttok sehova a párkapcsolatban.

Szólj hozzá