4 tanács a szerelmi életed rendbetételéhez
2017-07-12  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Ne csak a lakásodban, hanem a lelkedben és a szerelmi életedben is tegyél egy kis rendet. Hogyan tehetsz rendet a szerelmi életedben? Gondolkodj el azon, hogy a cselekedeteid összhangban vannak-e a vágyaiddal és szükségleteiddel és, hogy elegendő fizikai és mentális energiát biztosítasz-e magadnak arra, hogy egy olyan partnert találj, amilyet szeretnél.

Vannak olyan esetek, amikor párkeresés során ugyanazokat a hibákat sorozatosan is elkövetjük. Viszont, ha felismerjük, hogy ezek a szokások nem hozzák meg a kívánt eredményt, és több randi után sem találjuk meg a számunkra legmegfelelőbb partnert, akkor el kellene gondolkodnunk azon, hogy megváltoztassuk ezeket a szokásainkat. Alábbi cikkünkben adunk 4 tanácsot arra, hogyan tégy rendet a szerelmi életedben:

1. Határozd el, mit szeretnél pontosan!

Amikor egy új kapcsolatba kezdesz, nagyon fontos az, hogy már az elején elhatározd, mik a szándékaid. Ne lépj be egy új kapcsolatba csukott szemekkel, hanem gondold meg jól, milyen partnert szeretnél magad mellé, milyen tulajdonságai legyenek, és mit szeretnél igazán a következő kapcsolatodtól. Ha gondolod, akár egy listát is készíthetsz mindezekről, amihez tartsd magad a későbbiek során is.

2. Vonzd be a pozitív energiákat!

Ahhoz, hogy pozitív emberekkel találkozz, először neked kell pozitívnak lenned, ugyanis mindig olyan energiát vonzunk be, amilyet mi is közvetítünk mások felé. Ezáltal azt tanácsoljuk, hogy űzd ki az életedből a negativizmust és pesszimizmust, és tégy rendet a lelkedben! Nagyon fontos az, hogy mindig pozitív kifejezéseket használj, amikor megfogalmazod azt, amit el szeretnél érni a jövőben, ahelyett, hogy azt sorolnád fel, mit nem szeretnél a jövőben.

3. Ha találkozol valakivel, mindig keresd meg benne a legértékelhetőbb tulajdonságát!

Mindannyiunknak van egy elképzelése az ideális társról, és minden találka alkalmával reménykedünk abban, hogy megtaláljuk ezeket a tulajdonságokat a partnerünkben. Még ha konkrét elképzelésed is van arról, hogy milyen partnert szeretnél, ne mondj le róla azonnal, ha úgy látod, hogy benne nincsenek meg azok a tulajdonságok, amelyeket te épp keresel. Nem minden férfi, akivel találkozol a „nagy Ő”, de ez nem jelenti azt, hogy nem értékelheted őt a többi jó tulajdonságai miatt.

4. Törekedj arra, hogy olyan férfiakkal találkozz, akik hasonlóak hozzád!

Ha folyamatosan csak körkörösen mozogsz, és úgy érzed, hogy mindig csak ugyanolyan típusú férfiakkal találkozol, ez azt jelenti, hogy mindig csak bizonyos típusú emberekre korlátozod magad. Lehet, hogy mindig csak a társkeresőn megismert férfiakkal találkozol, vagy csak azokkal, akik a baráti társaságodban felbukkannak, akik végülis nagyjából mindig ugyanolyanok. Viszont a nagyvilágban nagyon sok féle férfi létezik, akik sok esetben hasonlóak lennének hozzád. Ezen a tavaszon tégy rendet a szerelmi életedben és indulj el olyan férfiak keresésére, akikkel azonos az érdeklődési körötök!

Szólj hozzá