3 tipp, hogyan találj magadnak egy odaadó férfit
2017-08-11  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Kíváncsi vagy arra, miként találhatsz egy olyan férfit, akivel egy bensőséges párkapcsolatot alakíthatsz ki, akivel a legszebb szerelmi történetet élheted meg, és aki segít elfelejteni az összes kellemetlen múltbéli tapasztalatodat? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád, és a siker kulcsa csakis a te kezedben van.

Ha az elmúlt időszakban sorozatosan olyan férfiakkal kerültél kapcsolatba, akik csak kihasználtak és nem értékeltek eléggé, akik teljesen alkalmatlanok voltak hozzád, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy a hiba benned kereshető.

Azt szeretnéd, hogy a férfiak értékeljenek és szeressenek? Lehetséges, hogy pont ez a vágyad az, ami megakadályoz abban, hogy egy sikeres párkapcsolatban élj. Miért történik mindez? Azért, mert nem olyan párt választasz, akivel megoszthatod az életed, hanem inkább a magány elől próbálsz menekülni és így olyan párkapcsolatba is belemész, melyekben nem leszel boldog.

De mégis, hogyan találhatsz egy odaadó férfit? Először is, tanuld meg szeretni önmagad! Hagyj föl azokkal az aggodalmaiddal, amelyek befolyásolják az életed. Azzal, ha azt gondolod, hogy csak egy férfi mellett teljesedik ki az életed, automatikusan azt gondolod, hogy egyedülállóként nem tudsz teljes értékű életet élni és nem tudsz boldog lenni.

Alább adunk 3 tippet arra, hogyan találj magadnak egy odaadó férfit, aki mellett megtalálhatod a szerelmet, amiről mindig is álmodtál.

1. Szeresd önmagad!

Az életedbe olyan embereket és férfiakat fogsz bevonzani, akik úgy viselkednek veled, ahogyan te viselkedsz saját magaddal. Sajnálatos módon, sokan azt gondoljuk, hogy nem vagyunk méltóak a szeretetre vagy nem vagyunk alkalmasak arra, hogy mások szeressenek. Tanulj meg hallgatni a szükségleteidre, a vágyaidra és az érzelmeidre. Azzal, hogy gondot viselsz önmagadról, mások felé is azt fogod közvetíteni, hogy magas standardjaid, elvárásaid vannak.

2. Hidd el, hogy új dolgokat is kipróbálhatsz!

Képzeld el és hidd is el azt, hogy találhatsz magadnak egy odaadó férfit. Az álmodozások segítenek minket abban, hogy kitaláljuk a céljainkat. Ha tudni szeretnéd, hogyan vonzhatsz be egy odaadó férfit, kérdezd meg magadtól az alábbiakat: „Mit akarok érezni egy párkapcsolatban?” és „Milyen az, amikor egy férfi ténylegesen szeret?”. Ezután pedig engedd meg magadnak, hogy érezhesd a válaszokat a feltett kérdéseidre, és hogy fogadd is el őket.

3. Légy elérhető a szerelemnek!

Az is lehetséges, hogy saját magadat blokkolod le, nem adsz esélyt arra, hogy szeretni tudj, és viszont szeressenek. Feszültnek érzed magad, félsz attól, hogy a szerelem hamar véget fog érni, és azzal, hogy így érzed a szíved mélyén, pont ezt az érzést fogod tükrözni kifelé is, a férfiak és a világ felé.

Hogyan találhatsz magadnak egy odaadó férfit? Tudatosítsd magadban azt, hogy vannak olyan személyek az életünkben, akikkel azért találkozunk, hogy valamire megtanítsanak, azonban minden megtapasztalás – legyen az jó vagy rossz – közelebb fog vinni téged ahhoz, amit szeretnél, és képessé fog tenni arra is, hogy ne vádold önmagad a kialakult élethelyzeted miatt. Távolíts el mindenféle negatív gondolatot az életedből és közeledj az emberek felé nyitott elmével és nyitott szívvel, és így nagy eséllyel meg fogod találni azt a férfit, akire mindig is vágytál.

Szólj hozzá