3 jel, melyből már az első randin megtudhatod, hogy a férfi nem szeretne komoly kapcsolatot
2017-12-15  /  Szerző:   /  Egyéb, Randi  /  Nincs hozzászólás

Találkoztál egy jóképű férfivel és epekedve várod már az első randit vele? Még mielőtt túlságosan hevesen elkezdene dobogni érte a szíved, bizonyosodj meg arról, hogy valóban komoly kapcsolatot szeretne-e. Alábbi cikkünkben leírunk 3 olyan jelet, melyekre már az első randin figyelned kell azért, hogy megtudd, hogy az imádott férfi komolyan gondolja-e a veled való kapcsolatát vagy csak egy könnyed kalandra vágyik.

Kiismerni egy embert nem könnyű feladat, és főleg nem az első romantikus randi alkalmával, amikor mindig leginkább azzal vagyunk elfoglalva, hogy csinosak legyünk, jól nézzünk ki és valamivel felkeltsük a másik érdeklődését. Mivel az első randin túlságosan csak magunkra koncentrálunk, gyakran megfeledkezünk arról, hogy kielemezzük a mellettünk álló randi partnerünket.

Alábbi cikkünkben felsorolunk 3 jelet, melyből már az első randi alkalmával rájöhetsz arra, hogy a kiszemelted nem keres stabil kapcsolatot.

1. Ha nem tudja kontroll alatt tartani a kezeit, csak kalandot keres

Ha a férfi, akivel randizol, folyton megérint, komoly jelzés arra, hogy csak szexuális kapcsolatot keres. Most nem a finom, romantikus érintésekről beszélünk, hanem azokról, melyektől már kínosan érzed magad, és melyektől nem tudod, hogyan menekülhetsz már meg.

Az, ha meg szeretne masszírozni, ha hozzád szeretne érni, ha fogni szeretné a kezed, és ha állandóan olyan témákra tereli a beszélgetést, amiben az áll, hogy mennyire szeretné azt, ha megszabadulnátok a ruháitoktól, ha folyton bókol neked és csak a fizikai kielégülés érdekli, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem szeretne komoly kapcsolatot.

2. Ha nem próbál jobban megismerni

A férfi, akivel randizol, nem keres komoly kapcsolatot, ha a randi alkalmával nem próbál jobban megismerni. A férfi, akivel randizol, nem keres stabil párkapcsolatot, ha a randi alkalmával nem tett fel egy olyan kérdést sem, melyből rájöhet arra, hogy milyen az ízlésed.

Ha minden egyes alkalommal, amikor te a hobbijaidról beszélsz, a férfi nem keresi a szemkontaktust veled, hanem inkább másfelé nézeget, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem érdekled őt komolyan és csak szexuális kapcsolatot keres. Párkapcsolati szakértők szerint azok a férfiak, akik komoly kapcsolatot keresnek, minél több dolgot szeretnének megtudni a jövendőbeli partnerükről már az első randi alkalmával is.

3. Ha már az első találkozásotokkor azt mondja neked, hogy szeret

A szerelem első látásra mindig nagyon romantikusan hangzik, azonban ha egy férfi már az első randin azt mondja neked, hogy szerelmes beléd, akkor biztos lehetsz abban, hogy csak be szeretne vágódni nálad, vagy csak le szeretne nyűgözni (és egyben manipulálni is). Ha azt mondja neked, hogy örökre együtt lesztek, menekülj előle minél előbb.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.